Londen dag 1 – Reizen en Oxford Street

6 juli 2015 2 Comments

londen dag 1

Ik ben weer terug uit Londen en dat betekend dat de vlogs en shoplog eraan gaan komen! Deze week staat dan ook totaal in het thema van mijn reis naar Londen. Hoe alle vlogs en de shoplog online gaan komen kun je hieronder lezen, en voor vandaag heb ik in ieder geval de eerste vlog! Dinsdag vlogen we naar Londen en toen we aangekomen waren besloten we gelijk te gaan shoppen op Oxford Street.

Upload Schema ‘Londen reis – week’

Maandag – Vlog 1
Dinsdag – Vlog 2
Woensdag – Vlog 3
Donderdag – Vlog 4
Vrijdag – Vlog 5
Zondag – Shoplog

Vergeet je ook niet te abboneren op mijn youtube kanaal, hier komen de filmpjes een dag eerder online en kun je ze dus eerder bekijken!

2 Comments

 • Laura - Essential Honesty 6 juli 2015 at 21:36

  Pfff, ik krijg spontaan zin om een ticketje Londen te boeken!

 • Ria 6 juli 2015 at 16:23

  Fijn dat je het naar de zin had en dat jullie weer veilig terug zijn!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×