Londen Beauty Shoplog (met Lush, Kiko, Superdrug, Boots & Selfridges)

4 september 2016 10 Comments

Londen Beauty Shoplog (met Lush, Kiko, Superdrug, Boots & Selfridges)

Tijdens mijn Londen tripje vorige week heb ik (natuurlijk) een heleboel geshopt; zoveel zelfs dat ik besloot om de shoplog in twee delen op te splitsen. Vandaag laat ik je dan ook alle beauty aankopen zien, en in de video van a.s. dinsdag komt alle fashion voorbij. Maar goed: beauty. Ik shopte bij Lush, Kiko, Boots, Superdrug en Selfridges en kan je vertellen dat ik er een heleboel mooie producten bij heb. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

10 Comments

 • chucky1012 8 september 2016 at 06:55

  Zoveel moois had je in die city geshopt 😉

 • mieke | mieksmind 4 september 2016 at 17:16

  Oeh heerlijk geshopt! lekker veel hihi. Het zijn over het algemeen allemaal items die ik ook zou kunnen shoppen. NARS rose gold staat ook op mijn wishlist en het contour palette ook. Mooie kiko lipstick! benieuwd naar al je reviews

  • Irina 4 september 2016 at 17:22

   Ja ik twijfelde over Nars orgasm maar toen had ik Sleek rosegold al, haha

 • hilde 4 september 2016 at 16:40

  Jij hebt zo onwijs lekker geshopt! Geniet er lekker van!! Kan niet wachten op de reviews!

  • Irina 4 september 2016 at 17:21

   Ja ik ben echt zo blij met alles!

 • Annette 4 september 2016 at 13:17

  Wat een heerlijke spullen heb je gekocht. Sleek is wel gewoon te koop hoor in Nederland. Je vind tegenwoordig vaak een schap bij de Etos 🙂

  • Irina 4 september 2016 at 16:29

   Ja helaas niet bij mij in de buurt.. Dus was blij hier een schap te vinden!

 • Jonna@Burgertrutjes 4 september 2016 at 08:13

  Wow, wat een leuke items heb je weten te scoren!! Ben zelf nog niet eerder in Londen geweest, maar het staat hoog op mijn wishlist.

  • Irina 4 september 2016 at 09:17

   Snap ik! Dit was mijn vierde keer maar heb er nog altijd geen genoeg van <3

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×