Lola Liza shoplog // SHOP OR FLOP

Lola Liza shoplog // SHOP OR FLOP

23 augustus 2022 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van Shop or Flop. Vandaag test ik items van kleding (web)shop Lola Liza voor op basis van prijs/kwaliteit-verhouding en size inclusivity. In totaal probeer ik vier verschillende outfits uit, die heerlijk kleurrijk zijn. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×