Loavies party collectie shoplog // SHOP OR FLOP

Loavies party collectie shoplog // SHOP OR FLOP

11 december 2020 No Comments

Zodra ik op Instagram vroeg welke kerstcollecties jullie graag getest wilden zien kreeg ik massaal Loavies aangevraagd. Toevallig had ik de party collectie van Loavies zelf al besteld omdat ik er ook erg nieuwsgierig naar was dus vandaag is het tijd om hem te testen in een shop or flop! Ik kijk naar de prijs/kwaliteitverhouding en hoe size inclusive de items zijn. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×