Loavies bikini & badpak shoplog (maat 40-42)

Loavies bikini & badpak shoplog (maat 40-42)

17 juni 2020 No Comments

Het is weer tijd voor een bikini & badpak shoplog! Ondanks het feit dat ik er inmiddels aardig wat heb gemaakt blijven er nog genoeg (web)shops over waarvan ik de zwemkleding nog niet voor jullie heb getest. Eén daarvan is Loavies: die vorige week uit kwam met een compleet nieuwe swimwear collectie. Ik besloot drie bikini’s en drie badpakken uit de collectie te bestellen om voor jullie te testen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×