Living the good life

29 mei 2014 No Comments

Sorry dat ik alweer zo lang niets van me heb laten horen. Ik had zoals ik in het afgelopen artikel al heb uitgelegd mijn centraal examens en was dus erg druk. Na mijn examens ben ik een beetje uitgerust, en er is in de tussentijd een heleboel gebeurd wat ik graag met jullie wil delen. Ik ben eindelijk vrij! Lekker vakantie (nouja, pas echt als ik de uitslag te horen krijg natuurlijk), heerlijk relaxen en leuke dingen doen!

Als eerste heb ik veel vragen gehad van jullie over hoe mijn examens zijn gegaan. Ik ging er goed in en was totaal niet gestrest zoals velen wel waren. Voor mijn oefenexamens had ik niet lager gehaald dan een 6 dus ik was er totaal niet bang voor. Jammer genoeg gingen de echte examens toch wel een stuk minder goed dan deze oefenexamens, en ik heb waarschijnlijk wel een paar onvoldoendes, maar allemaal net aan. Ik kon dit makkelijk hebben met mijn gemiddeldes voor mijn schoolexamen, dus wat dat betreft is het helemaal niet erg. Het enige waar ik nu nog op zou kunnen zakken is het gemiddelde van een 5.5 voor het centraal examen. Maar dit heb ik zeer waarschijnlijk wel gehaald, dus ik denk wel dat ik ben geslaagd. Ik kom het over 2 weken te weten, 12 juni krijg ik de uitslag!

Voor nu heb ik dus lekker vakantie en daar geniet ik volop van. Mijn ouders zitten op dit moment in Griekenland, en ik zit heerlijk 2 weken alleen thuis. Ik heb er alweer bijna een week op zitten en tot nog toe bevalt het me goed. Het is natuurlijk wel even wennen, ook voor mijn katten die de eerste dagen hebben lopen zoeken naar waar mijn ouders in vredesnaam waren gebleven, maar het gaat goed.

Mijn ouders komen 6 juni terug uit Griekenland en de volgende dag ben ik jarig. Dan wordt ik alweer 18! Wat gaat het allemaal toch snel. Dat weekend is in hele feestelijke sferen hier op Ordinary Odd, want de zaterdag (7 juni) ben ik jarig, en de zondag (8 juni) bestaat mijn blog alweer een half jaar! Ik weet nog niet precies hoe ik het ga vieren maar ik weet wel dat ik iets leuks wil doen.

Dan nog een grote verandering in mijn leven. Ik vertelde jullie een tijdje terug dat het was uit gegaan met mijn vriend, waar ik toen erg goed doorheen werd geholpen door mijn beste vriend. In dezelfde periode is het uit gegaan met zijn vriendin dus we hebben elkaar door de periode heen geholpen. In de tussentijd merkten we allebei dat we verliefd begonnen te worden op elkaar en uiteindelijk heeft dit er toe geleid dat we nu samen zijn. Het was heel erg onverwacht, maar het voelt allemaal heel erg goed. We kennen elkaar al zo lang en weten zo veel van elkaar dat het heel vertrouwd aan voelt. Tegelijkertijd is het ook wel weer raar om hem ineens als vriendje te zien in plaats van beste vriend, maar het voelt zo ontzettend goed dat we er alleen maar blij mee zijn. Het is misschien een beetje snel, maar het voelt goed en daar gaat het om

Wat betreft mijn blog ben ik de laatste tijd niet zo actief meer. Dit vind ik zelf echt heel erg jammer maar ik heb heel weinig inspiratie op het moment. Ik wil heel graag voor jullie bloggen, maar iets anders dan persoonlijke artikelen als deze komt er op dit moment niet uit mijn vingers. Ik probeer zo veel mogelijk inspiratie op te doen, en ben constant bezig dus ik geloof er in dat het goed gaat komen. Ook wil ik de lay out veranderen, omdat ik er niet helemaal tevreden mee ben. Het kan dus zijn dat er binnenkort een geheel nieuwe lay out online staat. Maar dat zien jullie dan vanzelf! Ik ben achter de schermen dus wel bezig, en ben jullie dus zeker niet vergeten!

Als jullie nog ideeën hebben voor artikelen die jullie graag willen zien, dan moeten jullie dat vooral laten weten! Ik ben sowieso van plan om van mijn Londen tripje over 2,5 week een filmpje/foto artikel online te zetten en waarschijnlijk een shoplog. Verder zijn alle ideeën (en tips natuurlijk!) welkom. Ik doe er echt iets mee.

Nou dan was dit het denk ik wel zo ongeveer voor vandaag. Ik spreek jullie hopelijk snel weer!

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×