Lissabon shoplog met o.a. Sephora, Stradivarius & Lefties

Lissabon shoplog met o.a. Sephora, Stradivarius & Lefties

29 april 2019 No Comments

Zoals jullie afgelopen week al konden zien door de vlogs, ben ik vier dagen naar Lissabon geweest samen met mijn moeder. Tijdens de eerste dag in deze prachtige stad hadden we helaas veel regen, waardoor we besloten te gaan shoppen bij Centro Colombo. Vandaag is het dan ook tijd om jullie te laten zien wat ik allemaal kocht in deze Lissabon shoplog. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×