Life update, nieuwe jas & pompoenen shoppen // WEEKVLOG #86

Life update, nieuwe jas & pompoenen shoppen // WEEKVLOG #86

28 september 2020 No Comments

Na een week te hebben overgeslagen is het deze maandag weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Ik geef je een life update (waarin ik o.a. vertel waarom er vorige week geen weekvlog online kwam), laat je een nieuwe jas zien en ga pompoenen shoppen bij Tuincentrum de Bosrand. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×