Liedjes gemaakt uit films

4 maart 2014 1 Comment

Soms maken artiesten liedjes uit films. Ik vind deze liedjes vaak heel erg leuk, maar soms zijn het ook complete missers. Ik moet de film er wel in terug horen, en dat is lang niet altijd het geval. Vandaag deel ik een aantal liedjes met jullie die gemaakt zijn uit films en vertel wat ik ervan vind.

http://www.youtube.com/watch?v=ROoeYni2XHY

I see Fire – Ed sheeran (bij de film The Hobbit)
Dit liedje deelde ik laatst al met jullie tijdens mijn favorieten video. Dat hij in dat filmpje voor kwam zegt al genoeg: ik ben er gek op. Ik ken de hele tekst uit mijn hoofd en draai hem de hele dag door alsmaar opnieuw en opnieuw. De tekst slaat ook gewoon echt op de film, waardoor ik hem heel erg mooi vind.

Wonderland – Avril Lavigne (bij de film Alice in Wonderland)
Ook dit liedje vind ik ontzettend gaaf! De tekst gaat weer over de film, en je voelt echt wat ze bedoelt. Ook hiervan ken ik de tekst weer uit mijn hoofd, haha. Ik ben gewoon gek op meezingen, dus dat doe ik dan ook vaak met liedjes!

Keep Holding On – Avril Lavigne (bij de film Eragon)
Dit liedje heb ik heel erg lang niet kunnen luisteren. Het was namelijk het liedje van mij en mijn ex. Toen het uit ging heb ik er heel lang niet naar geluisterd omdat ik gewoon in huilen uitbarstte zodra ik het hoorde. Inmiddels luister ik het wel weer en word ik eraan herinnerd hoe mooi het eigenlijk is! Avril Lavigne maakt overig sowieso mooie muziek vind ik!

We Remain – Christina Aguilera (bij de film Catching Fire)
Dit is zo’n typisch voorbeeld van een liedje gemaakt uit een film dat ik echt helemaal niets vind. Wanneer ik dit liedje hoor zou ik er dus echt niet bij bedenken dat het bij Catching Fire hoort. Ook al vond ik de film geweldig mooi, dit liedje stelt me echt teleur.

Natuurlijk zijn er nog veel meer liedjes gemaakt uit films, maar wanneer ik die allemaal ga bespreken dan ben ik maanden bezig. Vandaar dat ik het houd bij deze liedjes, omdat ik hiervan ook de films gezien heb en er dus wat beter over kan oordelen.

Welk liedje gemaakt uit een film vind jij echt ontzettend gaaf? En welke vind jij een enorme misser?

1 Comment

 • Astrid 4 maart 2014 at 09:24

  We remain past idd niet bij Catching Fire..

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×