Liebster Award

19 maart 2014 No Comments

liebster award

Vandaag heb ik een heel leuk artikel voor jullie, ik ben namelijk genomineerd voor de Liebster Award door Lieke! De Liebster Award is een Award die alsmaar wordt doorgegeven. Het doel is dat je 11 feitjes over jezelf noemt, 11 vragen beantwoord en 10 mensen nomineert. Ik nomineer zelf geen 10 mensen, omdat ik niet zou weten wie ik allemaal moet nomineren. Vandaar dat ik ervoor heb gekozen 1 iemand te nomineren, van wie ik de blog echt ontzettend leuk vind.

11 feitjes over mij

Als eerste wil ik alvast zeggen dat dit heel moeilijk is om te bedenken aangezien ik laatst de 50 facts about me tag heb gedaan en dus een beetje uit mijn feitjes ben, haha!

1. Toen ik jonger was, noemde ik samen met mijn beste vriendin onszelf kalkoenen. Het was ons grapje, wat niemand anders snapte.
2. Ik ben heel slecht in geschiedenis, en voor mijn mondeling Nederlands vandaag moet ik literatuurgeschiedenis leren waar ik heel erg bang voor ben.
3. Ik zet me niet makkelijk open voor mensen, maar wanneer ik dat wel doe dan doe ik alles voor diegene.
4. Ik vind iedere dag bloggen leuk om te doen maar het is ook best lastig aangezien ik lang niet altijd inspiratie heb.
5. Wanneer ik me niet goed voel luister ik verdrietige liedjes waardoor ik me alleen maar verdrietiger ga voelen.
6. Ik ben zo ontzettend blij dat ik de stap heb genomen om een eigen domeinnaam te kopen voor Ordinary Odd!
7. Ik ben eigenlijk nog totaal niet zenuwachtig voor mijn examens die 12 mei beginnen.
8. Ik word heel erg vrolijk door de zon die eindelijk weer schijnt!
9. Ik hoef een liedje maar een paar keer te horen en ik ken de tekst al uit mijn hoofd.
10. Voor ik werd genomineerd wist ik nog niet zo veel van wat de Liebster Award nou eigenlijk inhield. Ik had hem wel eens gezien maar me er eigenlijk nooit in verdiept.
11. Ik ben heel slecht in feitjes over mezelf bedenken!

11 vragen

1. Wat is je favoriete vakantiebestemming?
Om heel eerlijk te zijn houd ik niet zo van op vakantie gaan omdat ik mijn vrienden en dieren heel erg mis. Ik ga eigenlijk ieder jaar met mijn ouders naar Griekenland, en weet dus verder ook niet veel plekken. Ik denk dus Griekenland.

2. Welke outfit draag je het liefst?
Een lekker comfortabele outfit die ik er wel leuk uit vind zien! Op die manier voel ik me er lekker in en zie ik er ook nog eens leuk uit, dubbel fijn!

3. In welke stad ga je het liefst winkelen?
Ik ga vaak winkelen in Hoofddorp, omdat dit dichtbij is en ze een Primark en New Yorker hebben. Maar ik vind winkelen in Amsterdam ook heel leuk en na mijn examens ga ik heerlijk naar Londen om daar te shoppen!

4. Waar kun je niet zonder?
Mijn vrienden, familie, huisdieren en de paarden. Ik zou niet weten wat ik zonder hen moest. Verder raak ik ook aardig in paniek wanneer ik mijn mobiel niet heb, haha!

5. Wat is je favoriete tv-programma?
Awkward. Ik vind het zo een leuk programma! Jammer genoeg kijk ik het eigenlijk nooit op tv, maar op mijn laptop en heb ik de afleveringen die er zijn allemaal al gezien )=

6. Wie bewonder je?
Iedereen die compleet zichzelf is zonder ook maar iets te geven om de meningen van anderen. Ik zou dat zelf ook zo graag willen en probeer het ook zo veel mogelijk, maar het blijft lastig.

7. Als je een dag iemand anders zou kunnen zijn, wie zou je dan zijn?
Ik zou eigenlijk best graag mijn kat willen zijn! Lekker de hele dag luieren, buiten spelen en een lief baasje dat voor je zorgt. Heerlijk lijkt me dat! Voor een dagje in ieder geval wel.

8. Welk tijdschrift lees je het liefst?
Ik heb het niet zo op de tijdschriften, dus ik weet het eigenlijk niet zo goed.

9. Wat doe je in je vrije tijd?
Ik spreek af met vrienden, ga naar de manege en besteed veel tijd aan mijn blog. Ook vind ik het heerlijk om een lekker bad te nemen.

10. Doe je aan sport? Zo ja, welke?
Ja, ik zit op paardrijden! En ja mensen dat is echt een sport. Ik vind het heerlijk om te doen en wil mijn werk ervan maken.

11. Wat is je lievelingseten?
Pizza. Ik houd van pizza! Een pizza shoarma vind ik op het moment het lekkerst, maar eigenlijk vind ik bijna iedere pizza wel lekker!

Mijn nominatie

Ik nomineer Chantal van Ik Heb Het Lief! Ik vind haar blog echt ontzettend leuk, en kan hem daarom ook aan jullie allemaal aanraden. Voor jou dezelfde vragen Chantal!

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×