Levi's shoplog // SHOP OR FLOP

Levi’s shoplog // SHOP OR FLOP

15 oktober 2022 No Comments

Het is vandaag weer tijd voor een nieuwe aflevering van Shop or Flop: de serie waarin ik verschillende kledingmerken/winkels test op basis van prijs/kwaliteit-verhouding en size inclusivity. Dit keer test ik het bekende kledingmerk Levi’s voor je uit, waarbij ik vier verschillende outfits probeer. Is het merk de moeite waard als curvy girl, of kun je ze beter laten liggen? Kijk snel mee!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×