Tag

Lentekriebels tag

13 maart 2014 No Comments

Eindelijk is het dan weer mooi weer! Ook al heeft de echte winter dit jaar ons landje overgeslagen (gelukkig!), toch was ik echt toe aan mooi weer. Iedereen is gelijk vrolijk, de natuur leeft weer op en ik zit ook gelijk een stuk beter in mijn vel. Het is dat ik het zo druk heb met school maar anders was ik de hele dag buiten te vinden! Vandaar dat ik het tijd vond voor de lentekriebels tag!

1. Wat is de eerste gedachte die bij je opkomt bij het woord ‘lente’?
Vrolijkheid! De vogeltjes fluiten, de zon schijnt, die dikke winterjas mag uit en iedereen is uit zijn winterdip. Wanneer ik op straat loop dan zie ik overal vrolijke mensen, dieren en de natuur die weer helemaal opbloeit. Heerlijk! De lente is echt mijn favoriete seizoen.

2. Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?
Heerlijk fris. Ik heb zelf een parfum die naar appels ruikt, en die vind ik wel heel erg bij de lente passen!

3. Wat is je favoriete lente nagellak kleur?
Definitely mintgroen! Vooral ‘mint candy apple’ van Essie vind ik prachtig! Vorig jaar heeft deze bijna de gehele lente (en zomer) op mijn nagels gezeten, haha.

4. Wat is je favoriete lente bloem?
Ik vind eigenlijk alle bloemen heel erg leuk. Dat is wat ik ook zo leuk vind aan de lente, dat alle bloemen weer gaan groeien! Wel geeft het mij altijd een echt lentegevoel als de narcissen weer in bloei staan en ik naar school fiets langs de prachtige tulpen.

5. Welke lente trend spreekt jou dit jaar het meest aan?
Ik denk dat ik de leukste toch wel de pastelkleuren vind, maar ook neonkleuren vind ik heel erg leuk. Ook de nude kleuren in make up vind ik heel erg mooi. Van mij hoeft dat nooit zo heel opvallend.

6. Wat is je favoriete lenteparfum?
Ik denk dan toch de appelgeur waar ik het daarnet al over had. Het parfum heet Be Delicate.

7. Houd jij een lente schoonmaak?
Nee, daar doe ik niet aan. Wel help ik op de manege altijd met het schoonmaken van alle stalmuren met water en het onkruid wieden. Ik heb dus eigenlijk wel een grote schoonmaak, maar niet bij mezelf thuis, haha!

8. Wat is je favoriete lente assesoire?
In de lente pak ik mijn zonnebril weer uit de kast en mijn comfortabele all stars. Zo heerlijk als je eindelijk weer eens je zonnebril op kunt! En dan lekker in de pauzes op school met zijn allen in het zonnetje zitten, heerlijk.

9. Heb jij nog leuke plannen tijdens de Tulpvakantie of de vrije dagen?
Ik denk dat voor mij de tulpvakantie de meivakantie is. En jammer genoeg zijn dat dit jaar de twee weken voor mijn examens, waardoor ik die twee weken keihard zal moeten blokken. Natuurlijk ga ik wel zo vaak mogelijk buiten zitten en ik ga ook zeker om mijn gedachten even te verzetten lekker vaak naar de paardjes. Heerlijk is dat met dit weer!

10. Omschrijf je favoriete lenteoutfit.
Ik denk dat dat een lekker zittende lichtgekleurde skinny jeans is met daarop een tribal print topje in pastelkleurtjes met daaroverheen een korte mauwen vestje in het mintgroen. Daar draag ik dan ook meestal mijn lichtblauwe all stars bij. Hoe bedoel je ik hou van de pastel trend!

En dat was de tag alweer! Ik vond hem heel erg leuk om in te vullen en heb nu nog meer zin om lekker buiten te gaan zitten! Jammer genoeg heb ik het veel te druk, maar wie weet dat ik er wel tijd voor maak, haha!

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×