Lente outfit inspiratie met kleding uit mijn kast

Lente outfit inspiratie met kleding uit mijn kast

9 april 2020 No Comments

Met het heerlijke weer van de afgelopen dagen kreeg ik ontzettend veel zin om een aantal nieuwe outfits bij elkaar te zoeken. Ik besloot dan ook mijn kledingkast in te duiken en met kleding die ik al had liggen jullie wat lente outfit inspiratie te geven. Hopelijk raak jij ook geïnspireerd en ga je aan de slag met de items die je thuis hebt liggen. Zo hebben we straks een compleet nieuwe garderobe, zonder daadwerkelijk iets nieuws te hebben gekocht. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×