Lente outfit inspiratie met kleding uit mijn kast

Lente outfit inspiratie met kleding uit mijn kast

24 maart 2021 No Comments

Aangezien de lente officieel is begonnen leek het me hoog tijd om jullie wat lente outfit inspiratie te geven met kleding uit mijn kast. Lekker duurzaam en ontzettend leuk om te doen! Hopelijk doe je wat inspiratie op om zelf ook jouw kast in te duiken om nieuwe combinaties te ontdekken. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×