Lente / Festival Makeup Tutorial

14 april 2017 No Comments

Het was alweer veel te lang geleden dat ik een makeup tutorial had gemaakt, dus ik besloot dat het weer tijd werd! Daarnaast kreeg ik een heleboel vragen naar mijn nieuwe paarse en witte eyeliners van NYX: dus ik besloot hiermee de look te maken. Hij is perfect voor de lente en het festival-seizoen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

GEBRUIKTE PRODUCTEN:
NIVEA Men Aftershave Balsem 
Maybelline Fit Me! Foundation
Collection Lasting Perfection Concealer
Essence All About Matt Fixing Compact Powder
NYX Higlight & Contour Pro Palette
KIKO Cacoa Shock Blusduo – Sweet Coral And Apricot
NARS Albatross
Anastasia Dipbrow Pomade – Medium Brown
Catrice Eyebrow Kit
Essence I Love Colour Eyeshadowbase
Urban Decay Naked Basics Palette
NYX Vivid Bright Liner – Vivid Blossom
NYX White Liquid Liner – White Blanc
Catrice Rock Couture Waterproof Mascara
NYX Liquid Suede – Soft Spoken
Etos Fixing Spray

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×