Leidsch Ontzet & Naar de Action // WEEKVLOG #27

11 oktober 2017 No Comments

Woensdag betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe weekvlog! Afgelopen week was het 3 oktober, wat voor iedereen in de omgeving van Leiden natuurlijk Leidsch Ontzet betekent. Ik neem jullie mee de stad in: over de kermis en de vrijmarkt. Daarnaast ging ik afgelopen week nog lekker even langs de Action en was ik productief na een week ziek thuis te hebben gezeten. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×