LE Happy Girls are Pretty – Essence Contouring Set

22 september 2015 6 Comments

IMG_1762

Toen ik zag dat er in de nieuwste limited editon van Essence een contouring set zat, moest ik die hebben. Dit soort setjes zijn toch redelijk zeldzaam bij low budget merken, en daarom was ik heel erg benieuwd of dit product fijn zou werken. Ik heb het getest, en vandaag laat ik aan jullie zien hoe het product er uit ziet op je gezicht.

IMG_1771

De verpakking van het palette is niet erg speciaal: een simpele doorzichtige plastic verpakking. De tekst op de voorkant van het doosje vind ik er op een leuke speelse manier opgeschreven, maar toch maakt dit alles het setje wel wat goedkoop ogen. Dit is niet erg natuurlijk, want het setje is ook goedkoop.

Het palette is er in maar 1 kleur: 01 Happiness is … a way of life, wat ik wel jammer vind, want dit betekend dat niet iedereen het palette zal kunnen gebruiken. Het zal voor veel mensen te donker of juist te licht zijn.

IMG_1764

In het palette zitten 1 highlighter en 1 bronzer. Op de twee producten staat voor de duidelijkheid ook nog even waar het voor bedoeld is: een leuk detail maar op zich denk ik dat degenen die dit palette kopen wel zullen snappen waar het voor bedoeld is.

De highlighter heeft subtiele glitters, terwijl de bronzer compleet mat is. Zelf vind ik dat heel erg fijn, omdat ik niet graag bronzers met glitters er in gebruik: dit vind ik heel erg onwerkelijk er uit zien. Voor een highlighter is glitter dan juist weer heel erg mooi, dus ik ben blij dat deze niet complet mat is.

IMG_1773

Beide producten zijn redelijk licht, en daarom het meest geschikt voor mensen met een lichtere huid. De kleuren zijn zacht, en goed op te bouwen. Wel moet je met de bronzer voorzichtig zijn met aanbrengen, want waar ik tijdens het swatchen dacht dat het pigment niet heel erg goed zou zijn, bracht ik het product op mijn gezicht aan en stond er gelijk een strakke bruine streep.

IMG_1779

Zoals je ziet is de bronzer een prima kleur voor mijn huid, maar valt de highlighter niet heel erg op. Nou hoeft dat van mij ook niet zo, en vind ik het eigenlijk wel heel erg mooi op deze manier. Toch begrijp ik dat sommige meiden liever een wat opvallendere highlighter willen hebben, en in dit geval kun je de highlighter prima opbouwen.

Ik ben eigenlijk wel heel positief over deze contour set van Essence, en zeker voor die prijs! De limited edition ligt op dit moment in de winkels, dus als jij dit setje ook wilt hebben zou ik er snel bij zijn: voor het weer uit de schappen verdwijnt.

De LE Happy girls are pretty Contour Set van Essence kost €3,39

6 Comments

 • Veerle 24 september 2015 at 18:39

  Ik stond er vorige week nog mee in mijn handen, maar heb hem toch weer teruggelegd..

  Nu ik dit heb gelezen ga ik misschien toch nog even terug!

 • ANOUK 22 september 2015 at 16:35

  Ik zag hem al 2 weken geleden, maar liet hem toch liggen omdat ik er nog niks over had gelezen. Dan ga ik hem nu toch nog maar even halen denk ik!

 • Joanne 22 september 2015 at 15:59

  Mooie set! 🙂

 • Tess | Contoury 22 september 2015 at 13:39

  Ziet er goed uit, maar het is wel erg subtiel. Ik denk dat je wel wat meer product mag gebruiken. Verder wel mooi prijsje ja. Ik heb zelf de ABH cream contour kit, die is toch wel een stukje duurder.. Haha

  X – Tess | Contoury

 • Floor 22 september 2015 at 13:16

  Ziet er toch wel goed uit, had ik niet verwacht 🙂

 • Jennifer | Jenniferz 22 september 2015 at 07:03

  Staat je gooed!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×