Lazy sunday: maskertje, pakketjes & bullet journalen // VLOG #3

Lazy sunday: maskertje, pakketjes & bullet journalen // VLOG #3

17 januari 2022 No Comments

Tijd voor weer een nieuwe vlog! Vandaag neem ik je mee in een heerlijke lazy sunday at home, waarin ik een maskertje doe, een aantal pakketjes samen met jou uitpak en aan het bullet journalen ga. Verder vertel ik je over een aantal plannen rondom zowel de kittens als een make-over in huis. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×