Motiverende laptop achtergronden voor BACK TO SCHOOL

25 augustus 2017 2 Comments

Afgelopen week postte ik een artikel vol met motiverende telefoon achtergronden voor BACK TO SCHOOL. Dat artikel werd door jullie zo goed ontvangen dat ik besloot een zelfde soort artikel te maken met achtergronden voor op jouw laptop of computer! Zelf werk ik dagelijks intensief achter mijn computer voor school, dus een motiverende achtergrond is voor mij een echte must. Kijk je mee?

Alle afbeeldingen uit dit artikel komen van Pinterest en heb ik net als bij de telefoon achtergronden voor jullie op een bord gepind. Dit bord vind je hier. Vergeet je me niet meteen te volgen op Pinterest?

Laptop achtergronden voor BACK TO SCHOOL

De eerste twee achtergronden zijn qua kleuren helemaal mij: ik houd van blauwe en groene tinten en zo in combinatie met het wit vind ik ze ontzettend tof. Beide quotes zijn ook helemaal iets voor mij: ik houd van de dingen die ik doe. Zo heb ik een opleiding gekozen die me verder helpt bij mijn blog en YouTube kanaal en ben ik daarom extra bereid om hard te werken en mijn dromen achterna te gaan. Deze quotes zijn er voor die momenten dat je hier even aan herinnert moet worden.

Laptop achtergronden voor BACK TO SCHOOL

Dit tweede paar achtergronden is veel zachter qua kleuren: pastel en marmer. Ik denk dat veel meiden deze achtergronden dan ook erg mooi zullen vinden. De quotes op deze achtergronden zijn opnieuw een steuntje in de rug wanneer je echt gewoon geen zin hebt om aan het werk te gaan: ‘gewoon beginnen’ en ‘je kunt dit’. Iedereen heeft dit soort woorden af en toe nodig tijdens het schooljaar.

Laptop achtergronden voor BACK TO SCHOOL

De quote op de eerste achtergrond hier is misschien wat lastig leesbaar door het kleine formaat, dus ik zal hem hier nogmaals opschrijven: ‘You should make your dreams part of your daily persuits. Take them seriously. Work on them.‘ Dit is een quote die vooral afstudeerders goed kunnen gebruiken denk ik: houd je doel voor ogen en werk er dagelijks aan. De tweede achtergrond spreekt denk ik voor zich: dit is echt een quote die weer heel toepasselijk is op mij, hihi.

Laptop achtergronden voor BACK TO SCHOOL

De laatste twee achtergronden zijn voor de periodes dat je uitstelgedrag vertoont en niet meer weet waar je moet beginnen. Get shit done is dan in mijn ogen toch wel de eerste stap om te ondernemen. Ga het gewoon doen! Niet nadenken, niet bedenken waar je moet beginnen maar gewoon beginnen. Dan komen we meteen weer terug bij de eerste achtergrond: het ziet er altijd onmogelijk uit totdat je het gedaan hebt. Ga het doen en je zult zien dat het je lukt.

Dat waren dan alweer de motiverende achtergronden voor BACK TO SCHOOL die ik dit jaar voor jullie heb kunnen vinden. Ik ben erg benieuwd hoe veel jullie op een laptop/computer doen voor jullie studie/opleiding? Ik doe zelf een media-studie en ben dan ook continu op mijn macbook bezig voor school: zo’n achtergrond heb ik dus wel nodig.

2 Comments

 • Ellen 25 augustus 2017 at 09:33

  Ik ben altijd opzoek naar de leukste achtergronden voor mijn computer! Mooi overzichtje!

 • Kim 25 augustus 2017 at 06:53

  Wat een leuke! Hier ga ik dit weekend eens even tussen kijken naar een leuke.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×