Laatste week vakantie // WEEKVLOG #22

6 september 2017 No Comments

Woensdag betekent weer een nieuwe weekvlog! In deze weekvlog neem ik jullie mee in mijn laatste week zomervakantie: bizar hoe snel de vakantie weer is gegaan! Ik ga o.a. gezellig een dagje naar Leiden met mijn moeder, laat jullie zien wat een neckrope is en ben lekker aan de slag voor Irina Touw. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×