Laatste loodjes, kerst vieren & mijn moeders kerstcadeaus // WEEKVLOG #97

Laatste loodjes, kerst vieren & mijn moeders kerstcadeaus // WEEKVLOG #97

28 december 2020 No Comments

Het is weer maandag en dus ook tijd voor weer een nieuwe weekvlog. Deze week neem ik jullie mee in de laatste loodjes van mijn werk, voor ik een week vakantie heb. Daarnaast gaan we natuurlijk kerst vieren en laten we al mijn moeders kerstcadeaus zien die ze van mij kreeg. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×