LA Girl NUDES oogschaduw palette

11 april 2016 3 Comments

LA Girl NUDES oogschaduw palette

Over de lip creams van LA Girl hoor je een heleboel goede verhalen de ronde gaan in de beautyblogger wereld, maar over andere producten van het merk hoor je vrijwel niks. Vandaar dat ik besloot om dit oogschaduw palette een kans te geven: het NUDES oogschaduw palette, is het een budgettopper?

LA Girl NUDES oogschaduw palette

Het palette is heel erg simpel vormgegeven, en door de kartonnen verpakking vind ik hem zelf wat goedkoop ogen. Er zitten 12 oogschaduws in, wat dan wel weer echt een heleboel is in verhouding met de prijs. Vrijwel alle budget merken komen met varianten of dupes van de Urban Decay Naked paletten: zo ook LA Girl. Is het een goede vervanger?

LA Girl NUDES oogschaduw palette

De oogschaduws in het palette wisselen tussen mat en glanzend. Het overgrote deel van de oogschaduws is roze getint, al zitten er ook een paar goud/bruine tinten in. Mooie tinten als je het mij vraagt, maar niet iets wat ik nog niet eerder heb gezien.

LA Girl NUDES oogschaduw palette

De eerste zes oogschaduws uit het palette zijn wat lichtere tinten. Zoals je ziet is de pigmentatie prima, al is de eerste highlighter kleur wat minder goed gepigmenteerd. Een matte highlighter gebruik ik zelf sowieso niet heel erg snel, maar het is wel jammer.

LA Girl NUDES oogschaduw palette

De tweede helft van het palette bevat een aantal wat donkerdere kleuren, waaronder ook wat bruin/gouden tinten. Zoals je op de foto kunt zien ging de zon hier schijnen, maar daardoor kun je wel goed zien hoeveel glitters er in deze oogschaduws zitten: prachtig!

LA Girl NUDES oogschaduw palette

LA Girl NUDES oogschaduw palette

De look die ik met dit palette maakte konden jullie al zien in de video van gisteren. De oogschaduws hebben helaass geen namen dus daarom beschrijf ik de look even met nummers.

Nummer 1 bracht ik aan op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek. Op het bewegend ooglid bracht ik kleur nummer 3 aan en om diepte te creëren gebruikte ik de 11e kleur uit het palette.

De oogschaduws laten zich goed blenden maar lopen niet meteen in elkaar over. Daarnaast is het pigment goed, maar moet je wel rekening houden met fall-out vanwege de hoeveelheid glitters die het merendeel van de oogschaduws bevat. Al met al vind ik het een prima palette, en zeker een aanrader wanneer je niet zo veel geld hebt om uit te geven.

Het LA Girl NUDES oogschaduw palette kost €6,99

3 Comments

 • Floor 12 april 2016 at 09:01

  Ziet er mooi uit!

 • kristina 11 april 2016 at 17:34

  het ziet er mooi uit!

 • Mariska 11 april 2016 at 08:35

  Vind de kleuren toch sterk naar voren komen! Jammer van de fallout maar dat zie je toch vaak. Netjes.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×