LA Girl matte flat finish pigment gloss – Fleur & Rebel

31 maart 2016 2 Comments

LA Girl Matte flat finish pigment gloss - Rebel & Fleur

Ik had nog geen enkel product van het merk LA Girl, maar toen ik alle verhalen hoorde over de matte flat pigment gloss werd ik toch wel heel erg benieuwd. Ik bestelde twee kleuren via Boozyshop: Fleur en Rebel. Twee compleet andere kleuren die ik vandaag aan jullie ga laten zien.

De verpakking van de gloss vind ik mooi: simpel en strak met een matte dop. De twee kleurtjes die ik uitkoos zijn heel erg verschillend. Fleur is een nude/oranje kleur terwijl Rebel een opvallende paarstint is.

LA Girl Matte flat finish pigment gloss - Rebel & Fleur

Zoals je ziet zijn de swatches veelbelovend: er komt ontzettend veel pigment van de kleuren af. De applicator werkt ook heel erg fijn: het is een simpele lipgloss applicator, niks mis mee.

Fleur

LA Girl Matte flat finish pigment gloss - Rebel & Fleur

LA Girl Matte flat finish pigment gloss - Rebel & Fleur

En dan de kleuren! Fleur is echt een onwijs mooie oranje tint: maar wel zo dat hij gewoon draagbaar is voor iedere dag. Het is geen tint die me meteen aan Koningsdag doet denken, al zou hij daar natuurlijk wel geschikt voor zijn.

Rebel

LA Girl Matte flat finish pigment gloss - Rebel & Fleur

LA Girl Matte flat finish pigment gloss - Rebel & Fleur

Rebel heeft mijn hart echt veroverd: wat een prachtige kleur! Ik ben echt gek op dit soort paarse tinten, en het feit dat de kleur mat is maakt hem alleen nog maar beter in mijn ogen. Ik draag dit soort tinten niet zo snel op een normale werk- / schooldag maar wauw wat ben ik er gek op.

Wat ik wel nog even wil benoemen na al deze positieve punten over de lip gloss is het feit dat ze ontzettend plakkerig zijn. Ik dacht eerst dat dit in de loop van de tijd dat ik hem op had wel minder zou worden maar dit is niet het geval. Hij is echter totaal niet uitdrogend, wat dan wel weer heel erg fijn is.

Al met al vind ik het twee prachtige lip kleuren en ben ik er heel erg blij mee. Jammer dat ze zo plakken, maar daar wen je ook vanzelf aan.

De LA Girl matte flat finish pigment gloss kosten €5,49 per stuk

2 Comments

 • Celine 31 maart 2016 at 15:46

  Ik vind dat Fleur je erg mooi staat! 🙂

 • Mariska 31 maart 2016 at 07:46

  Ik vind ze je allebei heel mooi staan maar Fleur vind ik echt heel gaaf!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×