Kruidvat Shoplog – Nieuwe Essence & Catrice producten

17 augustus 2016 6 Comments

Kruidvat Shoplog - Nieuwe Essence & Catrice producten

Met de nieuwe assortiment update van Essence en Catrice voor de herfst en winter weer in de schappen van het Kruidvat besloot ik een aantal producten mee te nemen. In deze video laat ik je dan ook al mijn gekochte pareltjes zien. Laat je me gelijk weten waarvan je als eerste een review wilt zien? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

6 Comments

 • Jana 17 augustus 2016 at 14:05

  Ik ben heel benieuwd naar je mening van de foundation van Catrice, heb nood aan een nieuwe foundation en onze huidtypes komen overeen!

  • Irina 17 augustus 2016 at 14:31

   De review komt morgen online! ^^

 • Marleen@Burgertrutjes 17 augustus 2016 at 10:48

  Leuk, ik ben benieuwd naar het lippotlood!

  • Irina 17 augustus 2016 at 11:10

   Die ga ik snel reviewen dan!

 • Maaike 17 augustus 2016 at 08:21

  Leuke producten heb je gekocht! Waar ben jij Essence tegengekomen? Ik heb het nog niet kunnen vinden in de schappen in de stad.

  • Irina 17 augustus 2016 at 09:23

   Ik heb ze online besteld bij de website van Kruidvat! Daar staat alles wel al op ˆˆ

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×