Kruidvat & MAC Shoplog

21 februari 2016 1 Comment

Kruidvat & MAC Shoplog

Afgelopen week ging ik naar het Kruidvat voor een nieuwe eyeliner en kwam naar buiten met alles behalve een eyeliner. Later ging ik opnieuw terug voor die eyeliner en kocht natuurlijk weer veel meer. Het resultaat? Een heleboel producten van de nieuwe assortimentsupdate van Catrice, een pallette van Gosh voor maar €2,-, een aantal eyeliners en een paar lippotloodjes. Ow, en ik bestelde twee nieuwe MAC lipsticks. Vandaag laat ik jullie alles zien in deze shoplog: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

1 Comment

 • gea 22 februari 2016 at 19:39

  Wat een leuke items heb je gekocht 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×