Kruidvat & ELF Shoplog

16 november 2016 2 Comments

Kruidvat & ELF Shoplog

Afgelopen week moest ik hoog nodig naar het Kruidvat: zowel mijn eyeliner, mascara als foundation waren op. Daarnaast had ik nog een paar dingen nodig die ik vaker koop en het leek me leuk om deze producten met jullie te delen. Zo zie je welke producten ik elke keer opnieuw koop! Daarnaast mocht ik een aantal producten uitzoeken op de webshop ELF (Eyes Lips Face), die ik ook meteen aan je laat zien. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Elf Matte Lip Color ‘Praline’ — review
ELF Studio Contouring Blush & Bronzing Powder ‘St Lucia’ — review

Hydrating Bubble Mask — hier
ELF Matte Lip Color ‘Praline’ — hier
ELF Studio Contouring Blush & Bronzing Powder ‘St Lucia’ — hier
ELF Blush Palette ‘light’ — hier
ELF Illuminating Contour Kit — hier

2 Comments

 • Jouvence 16 november 2016 at 11:28

  Je hebt fijne producten geshopt! Ik gebruik zelf ook het micellaire water van Garnier en ben er ook erg tevreden over. xx

  • Irina 16 november 2016 at 20:19

   Ja dit zijn toch wel echt favoriete producten die ik alsmaar opnieuw blijf kopen ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×