Kringloop shoppen bij het Warenhuis in Leiden

Kringloop shoppen bij het Warenhuis in Leiden

16 oktober 2020 No Comments

Afgelopen week ging ik voor het eerst in mijn leven écht kringloop shoppen. Ik was niet specifiek ergens naar op zoek dus kijk gewoonweg de hele winkel door en kwam uiteindelijk met een aantal toffe items weer naar buiten. In deze video neem ik je mee naar Kringloopbedrijf het Warenhuis in Leiden en doe aan het einde een shoplog van de items die ik meenam. Willen jullie dit soort video’s vaker zien?

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×