Ik krijg €1000,-!? // Q&A

16 juli 2017 1 Comment

Een tijdje terug besloot ik dat het weer eens tijd werd voor een Q&A, dus ik besloot jullie op Instagram en Twitter te vragen om jullie vragen in te zenden. Vandaag beantwoord ik al deze vragen in deze video: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Ria 16 juli 2017 at 20:52

  Leuke Vlog Irina! Kort en bondig, geen herhalingen, niet eindeloos lang! Echt heel goed!

  Dat duimpje kan ik niet aanklikken omdat ik het niet zie (dat heb ik je geloof ik al eens eerder gezegd)

  Ga zo door !

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  ×