Kreta 2015 ~ sfeervideo & foto’s

25 oktober 2015 2 Comments

kreta 2015

Zoals beloofd heb ik vandaag een sfeerfilmpje van mijn vakantie op Kreta voor jullie! Hij is niet heel lang geworden, maar geeft wel een leuk beeld van mijn vakantie. Leuk voor mij om later nog eens terug te kijken, en voor jullie om een beetje te zien wat ik allemaal heb gedaan. Ook leek het me leuk om wat foto’s met jullie te delen, dus ook die staan in dit artikel!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal

Het leek me leuk om ook nog een aantal foto’s met jullie te delen, dus hieronder staan er een aantal!

IMG_1516

Typisch Grieks: geiten langs de weg op de steile rotswanden

IMG_1521

Hoe je mij vaak zag staan om sfeerbeelden voor de video te schieten

IMG_1929

De leeuwenbek fonteintjes in Spili 

IMG_1931

Altijd handig als de weg naar de heilige geest je wordt gewezen

IMG_1945

Op het strand liggen met uitzicht op de bergen

IMG_1955

Een van de vele vissersboten met mijn naam (daar staat mijn Griekse naam ‘Irini’)

IMG_1569

Ik blijf een dierenliefhebber, dus ieder dier dat aandacht wilde kreeg dat natuurlijk ook

IMG_1961

De boom in Matala, waar we 2 jaar terug verbleven: een heleboel herinneringen aan die plek

2 Comments

 • Mary 27 oktober 2015 at 17:29

  Leuke foto’s. Ik zie weer een paar bekende plekjes. Jullie hebben het fijn gehad, maar dat had ik al gehoord.

 • Ria 25 oktober 2015 at 13:04

  Leuk gedaan irina!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×