Koffer inpakken voor mijn vakantie naar Lesbos

Koffer inpakken voor mijn vakantie naar Lesbos

7 augustus 2020 No Comments

Ik moest mijn koffer inpakken voor mijn vakantie naar Lesbos en bedacht spontaan dat dit misschien wel leuk was om voor jullie te filmen. Ik geef een aantal tips om ruimte te besparen en dingen handig op te bergen, maar daarnaast is het ook gewoon een gezellige kletsvideo geworden. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×