Koffer inpakken voor mijn vakantie naar Lesbos

Koffer inpakken voor mijn vakantie naar Lesbos

7 augustus 2020 No Comments

Ik moest mijn koffer inpakken voor mijn vakantie naar Lesbos en bedacht spontaan dat dit misschien wel leuk was om voor jullie te filmen. Ik geef een aantal tips om ruimte te besparen en dingen handig op te bergen, maar daarnaast is het ook gewoon een gezellige kletsvideo geworden. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×