Koffer inpakken voor mijn solo trip naar Londen

Koffer inpakken voor mijn solo trip naar Londen

8 september 2022 No Comments

Vandaag heb ik een video voor je waarin ik samen met jou mijn koffer ga inpakken voor mijn allereerste solo trip: naar Londen! Ik neem je mee terwijl ik alles bij elkaar raap, laat tussendoor nog iets vallen waardoor ik gelijk kan gaan opruimen (oeps), en praat ondertussen over mijn trip. Binnenkort dus Londen vlog(s)!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×