Kleurrijke ooglook // SPELEN MET MAKE-UP #6

Kleurrijke ooglook // SPELEN MET MAKE UP #6

21 augustus 2020 1 Comment

De laatste Spelen met make up aflevering is alweer een hele tijd geleden, dus het werd hoog tijd voor deel 6! Vandaag ga ik aan de slag met een lekker kleurrijke ooglook. Alle kleuren van de regenboog worden gebruikt, maar toch is de look misschien iets meer draagbaar dan de daadwerkelijke regenboog look die ik eerder maakte. Sowieso perfect voor bijvoorbeeld Pride: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Marcel 4 september 2020 at 18:31

  Wat een mooie make-up allemaal irina ♥️💄💄♥️♥️♥️

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×