Kletspraatje | Belangrijke Mededeling

15 januari 2015 1 Comment

belangrijke mededeling

Het is dan eindelijk zo ver hoor: ik heb met mijn nieuwe camera een filmpje opgenomen! In dit filmpje houd ik een kletspraatje met daarin een belangrijke mededeling over hoe ik mijn blog en youtube vanaf nu aan ga pakken. Benieuwd? Kijk dan snel verder!

Vergeet je niet te abboneren op mijn youtube kanaal.

Er zullen dus voortaan artikelen online komen op:

Dinsdag om 06:00
Donderdag om 06:00
Zondag om 06:00

Wat betreft de filmpjes heb ik nog geen vaste dag, maar ik ben zeker wel van plan om vaker filmpjes te maken. Deze komen dan online op dinsdag, donderdag of zondag i.p.v. een geschreven artikel.

Laat vooral jou ideeën voor artikelen en filmpjes achter in de comments, en dan spreek ik jullie zondag weer!

1 Comment

 • Kiss & Make-up 16 januari 2015 at 13:17

  Lijkt me haalbaar, dit schema. Iedereen moet voor zichzelf beslissen wat werkt en wat te veel is.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×