Kleine shoplog & update over Brownie // WEEKVLOG #43

Kleine shoplog & update over Brownie // WEEKVLOG #43

4 november 2019 2 Comments

Het is maandag, wat betekent dat het tijd is voor een nieuwe weekvlog! Deze week ging ik naar Den Haag, waarna ik een kleine shoplog doe van de Primark, Action en Van Delft pepernoten. Ik ben heerlijk productief en film dan ook een heleboel video’s voor jullie en daarnaast wordt er een scan gemaakt van Brownie’s voorbenen waardoor ik weer een nieuwe update heb. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Ria 5 november 2019 at 14:27

  Sterkte jo, met Browny, bewerkelijk en ook wel zorgeLijk , zo te horen

 • Suzanne 4 november 2019 at 18:28

  Wat leuk om te zien!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×