Kleine shoplog & masker testen // WEEKVLOG #76

Kleine shoplog & masker testen // WEEKVLOG #76

29 juni 2020 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Deze week geef ik jullie een tip tegen schurende benen in de zomer, vertel hoe ik nu zelfverzekerd de deur uit ga zonder bh (en jij dit ook kunt leren!), doe een kleine shoplog met allerlei shorts van de Monki, ga foto’s maken in Leiden en test een masker van Fanllory voor je uit. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×