Kleine Chiquelle shoplog & druk aan het werk // WEEKVLOG #90

Kleine Chiquelle shoplog & druk aan het werk // WEEKVLOG #90

2 november 2020 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Deze week was ik druk aan het werk, werd onwijs blij van al jullie leuke reacties op mijn kleine ondernemingen video idee, ging shooten met mijn moeder en doe een kleine Chiquelle shoplog. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×