Kledingkast & schoenen opruimen + winactie

Kledingkast & schoenen opruimen + winactie

1 september 2018 No Comments

Aangezien ik voor de make-over van mijn kamer eerst moet zorgen dat alles goed schoon en leeg is ben ik druk bezig met opruimen. Vandaar dat ik dan ook besloot om gelijk mijn volle kledingkast op te ruimen en dit voor jullie te filmen. Daarnaast zit er een hele leuke winactie in deze video, dus vergeet zeker niet mee te doen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×