Kledingkast Opruimen & Haar Verven // WEEKVLOG #9

26 april 2017 No Comments

Tijd voor een nieuwe weekvlog! Afgelopen week begon het laatste blok van dit eerste jaar van mijn studie, waarin ik dus de introductie kreeg van mijn nieuwe vakken. Daarnaast ging ik wandelen met Brownie, ruimde mijn kledingkast op en verfde mijn haar. Ow, en natuurlijk begon de vakantie! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×