Kledingkast opruimen & Instagram foto maken // WEEKVLOG #65

Kledingkast opruimen & Instagram foto maken // WEEKVLOG #65

13 april 2020 No Comments

Fijne 2e Paasdag allemaal! Aangezien het maandag is heb ik gewoon weer een weekvlog voor jullie klaar staan. Dit keer laat ik je zien hoe ik mijn kledingkast opruim, film ik een aantal video’s, bak een red velvet taart, geniet van het mooie weer en ga creatief aan de slag met een Instagram foto vanuit huis. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×