Kledingkast opruimen en klaar maken voor het najaar

15 november 2022 No Comments

Vandaag is het tijd voor een video die ik al tijden wilde opnemen, maar tegelijkertijd maar bleef uitstellen. Ik moest namelijk hoog nodig mijn kledingkast opruimen en klaar maken voor het najaar. Vandaag is eindelijk de dag en ik ga er druk mee aan de slag, stop mijn zomer items weg in vacuüm zakken en creëer op die manier direct weer ruimte voor mijn warme winter jassen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×