Kleding opruimen, unboxing & naar Aladdin de musical // VLOG #20

Kleding opruimen, unboxing & naar Aladdin de musical // VLOG #20

21 mei 2022 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe vlog! Ik besluit eindelijk mijn kleding(kast) op te ruimen na dit weken te hebben uitgesteld en doe gelijk een unboxing van allerlei pakketjes die hier nog ongeopend liggen. Daarnaast ga ik ’s avonds naar Scheveningen met mijn moeder om hier naar Aladdin de musical te gaan. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×