Kleding opruimen & mijn kat vermist // WEEKVLOG #68

Kleding opruimen & mijn kat vermist // WEEKVLOG #68

4 mei 2020 No Comments

Maandag betekent weer een nieuwe weekvlog! Afgelopen week was ik heerlijk productief aan het werk, ruimde mijn hele kledingkast volledig op (en filmde dat), testte een LUSH bath bomb voor jullie en kreeg de schrik van mijn leven toen mijn kat vermist raakte. In deze weekvlog neem ik jullie weer mee in mijn week: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×