Kiko Velvet Passion Lipstick 316

12 september 2016 10 Comments

Kiko Velvet Passion Lipstick 316

In Londen besloot ik bij Kiko te gaan kijken naar een mooie matte lipstick. De matte lipsticks die ik van dit merk al in mijn bezit had bevallen me namelijk ontzettend goed, dus ik wilde er nog wel een mooie tint bij voor iedere dag. Uiteindelijk nam ik kleur nummer 316 met me mee: een prachtige roze tint die perfect is voor naar school en/of werk.

Kiko Velvet Passion Lipstick 316

De huls van de Velvet Matt Lipsticks vind ik zelf eerlijk gezegd niet heel erg mooi, maar wanneer je de bovenkant van de huls eraf haalt en je de gouden huls over houd vind ik hem wel ontzettend mooi. Ook de vorm van de lipstick vind ik mooi en het Kiko logo dat erin is gekerfd geeft een luxe gevoel.

Kiko Velvet Passion Lipstick 316

En dit is dan de kleur: een mooie oud roze tint. Zeker wel geschikt voor iedere dag, en ik heb hem dan ook al meerdere keren gedragen naar school. Dit is echt zo een tint die altijd wel kan.

Kiko Velvet Passion Lipstick 316

De kleur brengt makkelijk aan en voelt ondanks het matte effect helemaal niet stroef of droog aan. Hij dekt goed en benadrukt geen velletjes: wat wil je nog meer?

Kiko Velvet Passion Lipstick 316

En zo staat de kleur dan: ik ben verliefd. Hoewel ik vroeger nooit zo van de roze lipkleuren was, merk ik dat ik tegenwoordig toch wel een aardige collectie begin te krijgen. Maar zeg nou zelf: hij is toch ontzettend mooi?

Wat ik verder ook heel erg fijn vind is dat de lipstick ontzettend goed blijft zitten. Op een schooldag hoef ik er helemaal niet bang voor te zijn dat de kleur halverwege de dag alleen nog maar op de randjes van mijn lippen zit. Met een boterham, een flesje water en een koekje tussen de lessen door overleeft de kleur het met gemak. Natuurlijk vervaagd hij in de loop van de tijd wel, maar dit gebeurt allemaal geleidelijk en geeft daardoor geen lelijke effecten.

Ja, ik ben fan. Misschien dat ik binnenkort nog maar eens ga kijken naar deze lipstick lijn: want deze bevalt me ontzettend goed!

De Kiko Velvet Passion lipsticks kosten €10,90 per stuk

10 Comments

 • hilde 12 september 2016 at 16:34

  Prachtige kleur! Ik ben gek op dit soort kleuren, ik heb het meest roze tinten in mijn lipstick stash.

  • Irina 12 september 2016 at 17:05

   Dan is dit zeker een aanrader!

 • Bente Oosterwold 12 september 2016 at 15:43

  Wat een mooie kleur! Deze onthoud ik voor als ik nog eens een kiko lipstick wil kopen!

  • Irina 12 september 2016 at 17:06

   Zeker doen: hij blijft super goed zitten!

 • Mariska 12 september 2016 at 10:24

  Ooh deze ga ik onthouden! Ik vind deze kleur wel echt opvallend mooi namelijk 😀

  • Irina 12 september 2016 at 13:11

   Ja een prachtig kleurtje voor iedere dag maar toch bijzonder!

 • Melike 12 september 2016 at 09:28

  Mooi, echt heel leuk kleurtje!

  • Irina 12 september 2016 at 13:11

   Ja ik was meteen verliefd!

 • Brittany 12 september 2016 at 08:51

  Dit kleurtje staat je echt heel goed. Ik wil ook meer lipsticks van Kiko want ze zijn zo fijn.

  • Irina 12 september 2016 at 13:12

   Dankjewel <3

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×