Beauty

KIKO Rebel Bouncy Blush 01 Velvety Peach

KIKO Rebel Bouncy Blush 01 Velvety Peach

In de enorme make-up shoplog van een tijdje terug konden jullie al zien dat ik een heleboel producten van KIKO had besteld: waaronder deze blush. Het is een matte ‘bouncy’ blush, wat inhoud dat hij niet poederig is maar meer een soort crème substantie heeft. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees snel mee!

KIKO Rebel Bouncy Blush 01 Velvety Peach

Dit is de kleur van de blush: een prachtige donkere peachy kleur. De verpakking van de blush is overigens ook heel erg mooi, en heeft een luxe uitstraling. Er zit een spiegeltje verwerkt in de bovenkant van de verpakking dus dat is heel erg handig voor onderweg.

KIKO Rebel Bouncy Blush 01 Velvety Peach

De blush heeft dus een andere structuur dan dat de meeste blushes hebben. Hij voelt veel meer aan als een soort crème dan als een poeder.

De kleur van de blush vind ik prachtig, helemaal mijn ding! De blush is zoals je ziet goed gepigmenteerd en compleet mat: weer eens iets anders dan alle blushes met een glansje er in die ik al heb.

KIKO Rebel Bouncy Blush 01 Velvety Peach

Aangezien het geen poeder blush is, moet je wel flink wat keren over de blush heen gaan met je kwast wil je een beetje goed pigment op je kwast hebben. Dat zorgt er wel voor dat je de kleur goed op kunt bouwen, en wanneer hij eenmaal op je wangen zit is hij ook wel echt prachtig!

De blush blijft goed zitten en is dus goed op te bouwen. Zelf ben ik er echt helemaal gek op en ik weet zeker dat ik hem nog heel erg vaak zal gebruiken. De blush komt uit de ‘Rebel Romantic’ limited editon van KIKO, dus ik weet niet hoe lang hij nog beschikbaar zal zijn.

De KIKO Rebel Bouncy Blush in 01 Velvety Peach kost €4,90

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

4 Comment

 1. Reply
  Shannon
  17 mei 2016 at 19:17

  Super mooie blush! Ik was vandaag nog in de Kiko, maar helaas heb ik dit pareltje niet zien liggen. Ik volg je nu op bloglovin’. Neem je ook gezellig een kijkje bij mij?
  Liefs!

 2. Reply
  Astrid
  17 mei 2016 at 08:54

  Mooi! Ik vind dat Kiko echt hoog scoort op het gebied van verpakkingen. Zo mooi weer deze blush!
  Astrid onlangs geplaatst…Makeup Revolution Iconic Pro 2 reviewMy Profile

 3. Reply
  dresses and daisies
  16 mei 2016 at 21:36

  Pretty!
  dresses and daisies onlangs geplaatst…Demak’up een Detox Water Challenge (+ Detox DIY!)My Profile

 4. Reply
  Mariska
  16 mei 2016 at 09:16

  Vind de swatch er bruin achtig uitzien maar op je gezicht staat ie wel gewoon mooi! 😀
  Mariska onlangs geplaatst…Het regent reviews #4My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.