Beauty

KIKO Radiant Touch Creamy Stick Highlighter

KIKO Radiant Touch Creamy Stick Highlighter

Ik reviewde vorige week al een creamy blush van KIKO, en vandaag is het de tijd voor een creamy highlighter van hetzelfde merk. Creamy producten had ik nog niet eerder in mijn stash, dus ik was heel erg benieuwd hoe deze stick highlighter me zou bevallen. Lees je mee?

KIKO Radiant Touch Creamy Stick Highlighter

De verpakking van de highlighter is heel erg simpel, maar toch chique. Net als alle andere producten van KIKO komt hij in een zwart kartonnen doosje: echt een luxe gevoel geeft dat.

De highlighter zelf draai je met gemak omhoog en met de 10 gram die er in zit kun je een hele tijd doen.

KIKO Radiant Touch Creamy Stick Highlighter

De highlighter heeft een warme gouden glans: helemaal mijn ding. Ik moet wel heel erg wennen aan de creamy textuur van de highlighter, en ook aan het feit dat je deze aan moet brengen voor je poeder: de eerste keren vergat ik dit nog wel eens.

KIKO Radiant Touch Creamy Stick Highlighter

Doordat je nog poeder aanbrengt over de highlighter heen, wordt hij iets minder heftig glanzend dan wanneer je een poeder highlighter zou gebruiken. Toch vind ik het effect heel erg mooi! Hij vangt het licht heel erg mooi op en zeker voor de jukbeenderen vind ik hem heel erg geschikt. Op mijn neus merk ik wel dat hij al snel gaat verschuiven: ook als ik hem onder mijn poeder aanbreng. Jammer!

Ondanks het feit dat hij snel verschuift wanneer ik hem aanbreng op mijn neus en ik even moet wennen aan de structuur, ben ik toch heel erg blij met deze highlighter. Hij heeft een prachtige glans, en daarnaast blijft hij ook daadwerkelijk de hele dag zitten op mijn jukbeenderen. Een echte aanrader dus!

De KIKO Radiant Touch Creamy Stick Highlighter kost €8,50

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

7 Comment

 1. Reply
  Eva
  28 mei 2016 at 10:21

  Ik heb hem ook en vind hem erg fijn! Nooit genoeg highlighter 😉
  Eva onlangs geplaatst…Zwart WitMy Profile

 2. Reply
  mieke | mieksmind
  26 mei 2016 at 21:38

  Ziet er heel goed uit! Maar waarom moet je deze aan moet brengen voor je poeder? Ik zou dat juist niet doen.. ik heb nog nooit een creamy variant uitgeprobeerd maar deze ziet er goed uit!

  1. Reply
   Irina
   26 mei 2016 at 22:15

   Omdat het dus een creamy textuur heeft. Wanneer je eerst je poeder aanbrengt en daarna de highlighter, dan verschuif je eigenlijk al je foundation etc. terwijl wanneer je hem voor je poeder aanbrengt alles netjes op zijn plek blijft en er natuurlijker uit ziet 😉

 3. Reply
  Janneke | Crafty Time
  24 mei 2016 at 18:39

  Wat een prachtige highlighter! Geeft een heel mooi effect! xx
  Janneke | Crafty Time onlangs geplaatst…Review | I My Profile

 4. Reply
  Astrid
  24 mei 2016 at 16:06

  Wat een mooie highliter! Heb zoiets ook nog nooit geprobeerd.
  Astrid onlangs geplaatst…Real Techniques kwasten reviewMy Profile

 5. Reply
  whitley
  24 mei 2016 at 10:02

  Mooie kleur zeg! Ja hij is wel minder fel als je de poeder aanbrengt, maar volgens mij is dat altijd wel zo. Ik vind het in ieder geval erg mooi uitzien 🙂

 6. Reply
  Mariska
  24 mei 2016 at 08:12

  Ik heb ‘m eens in de winkel geswatcht en hij is echt super mooi!
  Mariska onlangs geplaatst…Winactie | NYX Soft Matte Lip Cream naar keuzeMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.