Beauty

KIKO nail laquers 227, 379 & 381

Toen ik laatst bij de KIKO op Amsterdam Centraal zag dat de nagellak wel heel erg veel korting had besloot ik om er een aantal mee te nemen. De nagellak was in de korting aangezien ze uit het assortiment gaan en er plaats gemaakt moet worden voor de nieuwe nagellak-lijn. Ik vroeg jullie dan ook in mijn weekvlog of jullie nog wel een review wilde zien en dat was zo! Vandaag dan ook de swatches van deze drie leuke herfstkleurtjes.

Ik heb al meerdere KIKO nagellakjes in mijn stash staan en ben er altijd erg enthousiast over. De verpakking is heel erg simpel en strak vormgegeven: precies waar ik van houd. Er zit 11ml in een flesje en dat is meer dan genoeg voor nagellak wat mij betreft. Hoe vaak maak je nu eigenlijk een nagellak op? Precies: vrijwel nooit.

KIKO nail laquer 227

KIKO nail laquers 227, 379 & 381

Het eerste kleurtje is nummer 227: een hele donkere bruine/bordeauxrode kleur. Dit is echt een kleur die ik in de wintermaanden heel erg veel kan dragen.  De kleur dekt in principe met één laagje maar ik heb op de foto hierboven twee dunne laagjes aangebracht voor de houdbaarheid.

KIKO nail laquer 379

KIKO nail laquers 227, 379 & 381

De tweede kleur is nummer 379 en dit is een prachtige paarse tint. Ook deze kleur vind ik weer prachtig voor het najaar, aangezien de kleur voor mijn doen te donker is voor een zomerse lak. In de zomer draag ik liever lila-tinten dan echte paars-tinten. Deze tint is daarentegen echt een favoriet geworden!

KIKO nail laquer 381

KIKO nail laquers 227, 379 & 381

De laatste kleur die ik aan je wil laten zien is nummer 381 en dit is een kleur die ik zelf erg moeilijk te omschrijven vind. Op het eerste zicht lijkt het op een donkere grijstint die wat naar blauw neigt. Toch verschilt het heel erg aan het licht welke kleur je ziet. Zo kun je inderdaad een grijze tint met een blauwe ondertoon zien, maar ook met een groene of zelfs paarsige ondertoon. Heel erg tof!

Helaas bleken deze nagellakjes qua houdbaarheid een stuk minder fijn te zijn dan de eerdere kleurtjes die ik van KIKO heb geprobeerd. Nummer 379 en 381 hebben al binnen een dag kleine chips en na een paar dagen moet ik de nagellak er echt af halen. Nummer 227 heb ik nog niet lang genoeg op mijn nagels gehad om dit over te zeggen, maar ik ben toch wel bang dat ook deze nagellak snel zal slijten. Jammer want dit ben ik niet gewend van KIKO!

De KIKO nail laquers gaan uit het assortiment en kosten daarom nu nog maar €3,00 per 6 lakken

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

5 Comment

 1. Reply
  Nicole
  13 september 2017 at 13:15

  Wat een mooie lakjes. Ik vind de lakjes van Kiko altijd zo fijn! De paarse kleur vind ik het mooist.

 2. Reply
  Joyce
  12 september 2017 at 16:24

  Very pretty! Apart dat ze bij jou niet goed blijven zitten, want dat heb ik dus wel.

 3. Reply
  Britt van Ommeren
  12 september 2017 at 15:23

  Wel jammer dat ze niet zo lang blijven zitten zeg, ik ben er over het algemeen best positief over maar het is lang geleden dat ik Kiko lakjes heb geprobeerd, ik hoop niet dat ze de samenstelling hebben aangepast want ik vind de kleurtjes prachtig!

 4. Reply
  Daphne Goorden
  12 september 2017 at 10:07

  Die paarse tint is echt moooi (verrassend dat ik weer over de paarse begin, hahaha!)

 5. Reply
  Kim
  12 september 2017 at 07:11

  Kiko lakjes zijn ook zo fijn! Heb er zelf ook best een aantal.

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.