Beauty

Kiko Nail Laquer 340

Kiko Nail Laquer 340

Zoals jullie al konden zien in de Londen beauty shoplog kocht ik o.a. een heel erg leuk lichtblauw nagellakje bij Kiko. Nummer 340. Ik was zelf al een tijdje op zoek naar een mooie lichtblauwe lak, en heb hem volgens mij gevonden! Vandaag laat ik je zien hoe het lakje er op mijn nagels uit ziet.

De verpakking van de nagellak is simpel en strak, zoals we dat gewend zijn van Kiko. De applicator werkt ook fijn: hij is niet te groot maar ook zeker niet te klein. Werkt heel erg fijn en nauwkeurig.

Kiko Nail Laquer 340

Hier zie je hoe de lak er op mijn nagels uit ziet. Ik heb hier twee laagjes gebruikt en zoals je kunt zien dekt de lak volledig. Zelf vind ik het echt een onwijs leuke vrolijke lak: perfect geschikt voor dit soort zomerse dagen.

Kiko Nail Laquer 340

Hoewel ik denk ik ook nog op zoek ga naar een meer pastelkleurige blauw, ben ik heel erg blij met deze nagellak. Ik heb hem dan ook al meerdere keren gedragen op mijn nagels, en moet zeggen dat de houdbaarheid goed is. Hij blijft toch zeker wel een halve week à een hele week zitten op mijn nagels.

Al met al ben ik heel erg blij met deze nieuwe aanwinst, en nu ik vaker op Amsterdam Centraal kom (waar een Kiko winkel zit) heb ik zo het idee dat ik meer Kiko lakjes ga inslaan binnenkort.

De Kiko Nail Laquers kosten €2,50 per stuk

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

8 Comment

 1. Reply
  Joyce
  8 september 2016 at 22:54

  Wat een mooi kleurtje <3 Volgens mij heb ik deze helemaal nog niet (hoe dat kan, geen idee haha). Word er helemaal vrolijk van.
  Joyce onlangs geplaatst…Chokers: hot or not?My Profile

  1. Reply
   Irina
   8 september 2016 at 23:11

   Haha snel halen dus!

 2. Reply
  Brittany
  8 september 2016 at 09:57

  Wow, prachtig kleurtje! Erg zomers.
  Brittany onlangs geplaatst…Save or Kill tagMy Profile

  1. Reply
   Irina
   8 september 2016 at 10:09

   Ja echt perfect voor dit mooie weer!

 3. Reply
  Mariska
  8 september 2016 at 09:18

  Ooh lekker vrolijk kleurtje! Ik vind de glitter lakjes van Kiko ook echt super mooi 😀

  1. Reply
   Irina
   8 september 2016 at 09:57

   Zijn ze ook! Ik deaag alleen niet zo snel dat soort lakjes.

 4. Reply
  chucky1012
  8 september 2016 at 06:51

  Prachtig kleurtje 😉
  Ze verkopen daar zoveel mooie make-up etc..

  Xoxo

  1. Reply
   Irina
   8 september 2016 at 09:13

   Ja ik draag hem ook heel erg vaak, haha

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.