KIKO nagellakjes 346, 482 & 528

31 mei 2016 1 Comment

KIKO nagellakjes 346, 482 & 528

De allerlaatste review van mijn enorme KIKO bestelling is dan eindelijk gekomen: ik review vandaag 3 nagellakjes van het merk. Zoals ik eerder al vertelde had ik nog geen producten van KIKO, wat inhoud dat ik geen idee had hoe deze lakjes me zouden gaan bevallen: vandaag laat ik ze aan jullie zien en geef mijn mening!

346

KIKO nagellakjes 346, 482 & 528

Nummer 346 is toch wel mijn favoriet van de 3: een prachtig legergroen lakje. Dit soort kleurtjes draag ik graag in de herfst en winter om toch wat grauwer te gaan maar nog altijd kleur te dragen op mijn nagels. De applicatie van het lakje gaat overigens heel erg gemakkelijk en het kwastje is handig in gebruik.

482

KIKO nagellakjes 346, 482 & 528

Nummer 482 brengt even fijn aan en ook de substantie van deze lak is prima. Toch is dit geen favoriet van mij: ik vind de kleur echt totaal niet mooi, hooguit voor Koningsdag. Toen ik hem zag staan op de website leek hij me veel meer geel, maar helaas pakte hij oranje uit. Jammer, maar verder een prima lak!

528

KIKO nagellakjes 346, 482 & 528

Nummer 528 vind ik een prachtige kleur, maar zoals je ziet is hij niet mooi aangebracht. Dit komt doordat de lak ontzettend dik en stroperig is, en daardoor gewoonweg echt niet makkelijk valt aan te brengen. Zonde want ik ben verliefd op de kleur! Hebben jullie misschien nog een goede tip om hem wat dunner te maken?

Zoals je merkt is mijn mening over deze nagellakjes nogal verdeeld: nummer 346 vind ik prachtig, nummer 482 is ook een prima lak qua substantie maar is niet zo mijn kleur en nummer 528 is helaas geen succes doordat hij zo stroperig is.

KIKO nagellakjes kosten €2,50 per stuk

1 Comment

 • Astrid 31 mei 2016 at 14:31

  Leuke lakjes! De eerste vind ik het mooiste. Ik heb geen tip, maar ben wel benieuwd naar de tip van het dunner maken van stroperige lakjes, ik vind dat namelijk ook altijd zo vervelend!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×