KIKO Matte Lipsticks – 605 & 606

14 april 2016 1 Comment

KIKO Matte Lipstick - 605 & 606

In de XL make-up shoplog van laatst konden jullie al zien dat ik een heleboel producten had besteld bij KIKO. Vandaag is het tijd voor de eerste review! Ik laat jullie de twee matte lipsticks zien die ik kocht: nummer 605 en 606. Het zijn twee opvallende rood-tinten, maar ze zijn toch echt anders. Benieuwd? Lees dan snel verder!

KIKO Matte Lipstick - 605 & 606

De huls van de lipsticks is heel erg bijzonder en zelf vind ik hem heel erg mooi. Je opent de lipstick door aan de bovenkant te drukken: zoals je op de foto hierboven ziet komt de lipstick dan aan de onderkant eruit en kun je hem hier uit de huls pakken.

De huls is deels mat en deels glanzend: aan de andere kant van de lipstick staat het KIKO logo. Zelf vind ik het een onwijs chique uitstraling geven. Daarnaast kwamen de lipsticks (net als alle andere producten die ik bestelde) in een mat zwarten doosje, net als MAC producten. Het geeft een echt luxe gevoel, terwijl het helemaal geen duur merk is.

KIKO Matte Lipstick - 605 & 606

Hierboven zie je de lipsticks: 605 links en 606 rechts geswatcht. Zoals je kunt zien neigt 605 meer naar oranje terwijl 606 echt een rode tint is. Beide heel erg opvallend en echte kleurtjes voor de lente en zomer!

605

KIKO Matte Lipstick - 605 & 606

KIKO Matte Lipstick - 605 & 606

605 is een prachtige rood-tint die naar oranje neigt. Zelf vind ik dit soort kleuren vaak heel erg mooi. Mocht je nou voor oranje lipstick willen gaan met Koningsdag maar niet gelijk fel oranje willen gaan dan is dit een echte aanrader!

606

KIKO Matte Lipstick - 605 & 606

KIKO Matte Lipstick - 605 & 606

606 is een echte rode tint zoals rood bedoeld is. Ik vind het echt een prachtige kleur, die het hele jaar door kan. Toch is zo een felle rode tint zeker geschikt voor de lente en zomer. Ik vind hem prachtig!

Hoewel de lipsticks mat zijn voelen ze helemaal niet uitdrogend aan op de lippen. Hierdoor brengen ze fijn aan en voelen ook fijn aan tijdens het dragen. Ze vervagen geleidelijk, waardoor je na een maaltijd niet meteen voor schut staat met alleen rode randjes. Daarnaast blijven ze goed zitten en hoef je ze dus pas na een grote maaltijd echt bij te werken.

Ik ben helemaal fan van deze twee lipsticks van KIKO en wanneer ik andere kleuren uit deze lijn tegen kom zal ik er dan ook vast een paar bij kopen!

De Matte lipsticks van KIKO kosten €6,90 per stuk

1 Comment

 • Tessa 14 april 2016 at 22:04

  Wat een prachtige lipsticks! Ik heb al zoveel goeds gehoord over de matte lipsticks van Kiko dat ik het liefst nu naar een winkel sprint om er eentje uit te proberen! Helaas zit er geen Kiko winkel dichtbij mijn huis haha. Liefs, Tessa

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×