KIKO Creamy Color Comfort Lip Liners

26 april 2016 2 Comments

KIKO Creamy Color Comfort Lip Liners

Toen ik een bestelling plaatste bij KIKO bestelde ik o.a. deze 4 Creamy Color Comfort Lip Liners waar ik echt ontzettend benieuwd naar was. Ik hoorde veel goede verhalen over de lipproducten van KIKO en de kleurtjes zagen er prachtig uit. Zijn ze de moeite waard?

KIKO Creamy Color Comfort Lip Liners

De verpakking van de lippotloodjes vind ik ontzettend luxe ogen. Ze hebben een gouden glanzende huls, met de dop en de achterkant van het potloodje in de kleur van het potlood: wel zo makkelijk zoeken in je stash. Het potloodje zelf is klein en precies, maar slijt wel snel af. Gelukkig is het potlood makkelijk te slijpen met een puntenslijper. Mijn potloodje brak helaas wel regelmatig met het slijpen, maar dit kan ook komen doordat ik hem een keer heb laten vallen.

KIKO Creamy Color Comfort Lip Liners

Het pigment dat van de potloden af kwam was zeker niet teleurstellend. Daarnaast gingen de potloodjes heel erg makkelijk over mijn huid heen. Met mijn Essence lippotloden heb ik dit totaal niet, die brengen ontzettend stroef aan. Eens kijken of ze ook op de lippen zo goed uitpakken!

301

KIKO Creamy Color Comfort Lip Liners

KIKO Creamy Color Comfort Lip Liners

301 is een nude tint die naar roze neigt. Ik denk dat dit een kleur is die veel meiden wel zal staan. Zoals je ziet benadrukt het potlood wel velletjes, dus het is aan te raden om je lippen van te voren goed te verzorgen en misschien te scrubben.

305

KIKO Creamy Color Comfort Lip Liners

KIKO Creamy Color Comfort Lip Liners

305 is een compleet andere kleur dan 301, namelijk een prachtig intense rood. Dit is een roodtint zoals ik roodtinten altijd voor me zie. Ook deze kleur benadrukt weer de velletjes op mijn lippen.

314

KIKO Creamy Color Comfort Lip Liners

KIKO Creamy Color Comfort Lip Liners

314 is een roze kleur die licht naar paars neigt. Zelf had ik gehoopt dat hij iets paarser zou uitvallen, maar het is alsnog een prachtige kleur. Ook deze kleur benadrukt velletjes.

316

KIKO Creamy Color Comfort Lip Liners

KIKO Creamy Color Comfort Lip Liners

Nummer 316 is mijn absolute favoriet van de 4. Wat een prachtige kleur! Het is een paarse/mauve tint die ik mezelf heel erg mooi vind staan. Zodra ik deze kleur op deed was ik verliefd: dit soort tinten zijn echt helemaal mij. Ook deze kleur benadrukt velletjes.

De lippotloden zijn heel erg goed gepigmenteerd, brengen fijn aan en drogen je lippen niet uit. Daarnaast blijven ze ontzettend goed zitten en overleven met gemak een maaltijd. Je kunt de kleurtjes op zichzelf dragen, maar natuurlijk ook met een lipstick eroverheen.

Het enige minpunt aan de lippotloden is dat ze velletjes benadrukken. Maar goed, dit is met een goede lipverzorging/lipscrub makkelijk te voorkomen. Daarnaast vond ik het slijpen van de potloodjes vervelend, aangezien de punt alsmaar afbrak. Ik weet natuurlijk niet of dit er aan ligt dat ik hem een keer heb laten vallen: voorzichtig mee zijn dus!

De KIKO Creamy Color Comfort Lip Liners kosten €5,90 per stuk

2 Comments

 • Joelle 26 april 2016 at 20:48

  wauw ik vind ze echt heel erg mooi!
  en ik vind 316 ook echt het mooiste, wat staat hij je prachtig!

 • Nicole 26 april 2016 at 15:45

  Wauw ik vind ze allemaal mooi! Wel jammer dat ze velletjes benadrukken maar dat is gelukkig goed te verhelpen door even te scrubben.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×